Sadržaj se učitava

Smart Home - Vaša pametna kuća
Pozovite nas
+381606428917
Radno vreme
9.00 - 18.00
Kralja Petra I br.55
Batocina

Bezbednost

Bezbednost nije slučajnost. SMART HOME sistemom postavite nove bezbednosne standarde. Pažljivim programiranjem osigurajte svoju kuću od neželjenih upada ili provale.

Senzorom za vrata i prozore i pratećom aplikacijom možete biti sigurni da su vrata i prozori zatvoreni kada napištate kuću. Bićete zaštićeni od neočekivanih poseta, ali i od potencijalnih vremenskih uslova.

Učinite Vašu kuću bezbednom instaliranjem detektora za dim i poplavu, primajte obaveštenja o svim potencijalnim opasnostima, a uz to omogućite opciono aktiviranje alarmne sirene.

Znamo da ste preokupirani poslovima u kući i da ne možete u svakom trenutku paziti šta vaši ukućani rade. Imamo rešenje i za to- instalirajte sigurnosnu kameru u svoju pametnu kuću i imaćete uvid šta rade Vaši najmlađi, ali i najstariji ukućani. IP kamere su pogodne za nadgledanje starih, bolesnih, slabopokretnih i osoba sa posebnim potrebama. Osim kontrolne imaju i sigurnosnu opciju automatskog aktiviranja i slanja e-mail poruke pri detekciji pokreta u prostoriji koja je prazna.